German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: 2D Harta Lundrimi & kujtim Robot fshesë me korrent ZK808

Product Description: Demo Video  

 
Emri i produktit: 2D Harta Lundrimi &   kujtim Robot fshesë me korrent ZK808 Karakteristika të veçanta: 1. Roboti mund të zbulojë të gjithë mjedisin përreth dhe pastaj të krijojë hartën brenda CPU-së në mënyrë që të bëjë pastrimin me plan nga një dhomë në tjetrën. 2. Roboti është me kujtesë për të ditur se ku ka pastruar, ndërkohë që nuk ka mbulim të njëpasnjëshëm, është më shumë se 98%. Shkalla e përsëritjes së shtegut të pastrimit është rreth 1%. 3. Dizajn i humanizuar me kujtesë zëri. Roboti do t'ju kujtojë kur të ngarkoni, filloni të bëni pastrimin, të mbushur me plehra apo probleme. 4. Pastrim efikas: fuqia e thithjes është shumë e fortë. Kombinimi i filtrave primar dhe HEPA shmang ndotjen sekondare të ajrit. Rezervuari i ujit ndihmon për të pastruar me lagështi. Përveç kësaj, fuqia e thithjes është e rregullueshme në mënyrë që të mund të zgjedhim një mënyrë më të qetë. 5. Kontroll WiFi app, lidhja WiFi është e shpejtë. Për të filluar, ndaluar, kujtoni robotin tuaj vakum në çdo kohë, kudo në botë për sa kohë që ka internet. 6. Aplikacioni mund të tregojë hartën e punës në kohë reale të robotit. 7. Multifuction e rimbushjes auto, pastrim orar, kontrollit të largët, anti-rënie dhe sterilizimi UV. Sterilizimi UV është i këndshëm për njerëzit që janë alergjikë ndaj marimangave.   përshkrimet: 1. Smart Memory: Shkalla e ulët e pastrimit të pastrimit dhe niveli i lartë i mbulimit. 2. Inteligjente për të kuptuar dyshemetë e mjedisit të ndryshëm dhe për të përshtatur drejtimin brenda 10ms 3. Zbato në dysheme të ndryshme: qilim të ulët / të vështirë brenda lartësisë 1cm, drurë, pllaka qeramike për shtëpi, dhomë hoteli dhe zyrë. 4. Dizajni i provës së binjakëzimit të rrotave të zeza të zeza dhe të bardha parandalon që të ngatërrohet me tela. 5. Sistem anti-bie për të zbuluar shkallët për të shmangur rënien. 6. Pastrimi një herë zgjat 100 minuta për të përfunduar një shtëpi brenda madhësisë 170-220 metra katrorë. 7. Fuqia e thithjes së rregullueshme për të bërë një zhurmë më të ulët.   specifikimet:   Materiali: ABS, Tensioni: 14.8V, Fuqia: 24-40W, Temperatura e punës: -10 ℃ -45 ℃, Tensioni / rryma e hyrjes: 24V / 1A, Dimension: D34 * H8.2cm, Njësia Pesha: 2.65kg, Bateria: Li-ion bateri 2000mAh. Kapaciteti i pluhurit: 600ML Çfarë ka në kuti?   Trupi kryesor X1 Stacioni i tarifimit X1 Kontrolluesi i largët X1 (Bateritë nuk përfshihen) Përshtatës AC X1 Depozita e Ujit (me Mop) X1, Extra Mop X1 Pastrimi i Furçës X1 Furçë Shtesë Extra X2 Extra HEPA Filter X1 Manuali i perdoruesit
Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH