German Company: 
LIECTROUX ROBOTICS GmbH. 
Address: Birnbaumsmühle 65, 
15234 Frankfurt/Oder 
Tel: +49 335 23386578 
              http://www.liectroux.fr
              http://www.liectroux.it
              http://www.liectroux.ru 
 
US Company:  
LIECTROUX ROBOTICS Inc. 
Address: Room 2026, 
No. 26 Building,
No.18 East Street A Adams, 
Brighton CO, United States
80601 
Tel: +1 6262421205
 
HK Company: 
Lilin International Group Limited
Add: Rm 907, JXM343, 
Wing Tuck Commercial Centre, 
177-83 Wing Lok St, Hong Kong 
Website: 
 
China Company: 
Xiamen Lilin Electronics Co.,Ltd 
Add: Room2409, 
Modern Times Building, 
No.351,Jia He Road, 
Si Ming District, 
Xiamen,China 361000 
Contact: Bob Li 
Tel: 86-592-5117538  
 
Moscow hotline:
+7 (499) 371-11-08 
China Toll Free: 
+ 86 400-860-1868 
Mobile: 86-13799843867 
E-mail: admin@liectroux.de 
Skype: boblky 
Wechat: 86-13799843867 
WhatsApp: 86-13799843867


Back to products List Product Name: Liectroux 2D Navigimi i Hartave & Fshesë me korrent Pastrimi i kujtesës 11S

Product Description: Demo Video  

 
Emri i produktit: 2D Navigimi i Hartave & Fshesë me korrent Pastrimi i kujtesës 11S Ngjyra: E bardha     Karakteristika të veçanta:   1. Roboti mund të zbulojë tërë mjedisin përreth dhe pastaj të ndërtojë hartën brenda CPU-së në mënyrë që të bëjë pastrim me plan nga një dhomë në tjetrën.   2. Roboti është me memorie për të ditur se ku ka pastruar ndërsa ku nuk ka mbulim gjithëpërfshirës të njëhershëm është më shumë se 98%. Shkalla e përsëritjes së rrugës së pastrimit është rreth 1%.   3. Dizajn i humanizuar me kujtesë zëri. Roboti do t'ju kujtojë kur karikohet, fillon të bëjë pastrim, plot pluhur pluhuri ose zam.   4. Pastrim i lartë efikas: fuqia e thithjes është goxha e fortë. Kombinimi i filtrave parësor dhe HEPA shmang ndotjen sekondare të ajrit. Rezervuari i ujit ndihmon për të bërë zierje të lagësht. Për më tepër, fuqia e thithjes është e rregullueshme në mënyrë që të mund të zgjidhnim një mënyrë më të qetë.   Kontrolli i aplikacionit 5.WiFi, lidhja WiFi është e shpejtë. Për të filluar, ndaluar, kujtoni vakumin tuaj të robotëve në çdo kohë, kudo në botë për sa kohë që ka internet.   6. Rezervimi elektrik i rezervuarit të ujit të pompës së ajrit. Vëllimi i daljes së ujit me tre nivele të larta, të mesme, të ulëta mund të kontrollohet nga App.   7.Dustini dhe rezervuari i ujit janë të këmbyeshëm.   8. Shumimi i rimbushjes së automjeteve, pastrimit të orarit, telekomandës, anti-rënies etj.     përshkrimet:   1. Memoria e zgjuar: Shkalla e ulët e humbjes së pastrimit dhe shkalla e lartë e mbulimit.   2. Inteligjente për të kuptuar dyshemetë e ndryshme të mjedisit dhe për të rregulluar drejtimin e tij brenda 10ms   3. Aplikoni në dysheme të ndryshme: qilim të ulët / të fortë brenda lartësisë prej 1 cm, drurë të fortë, pllaka qeramike për shtëpi, dhomë hoteli dhe zyra.   4. Dizajni i provës së binjakëzimit të rrotës së përparme të zezë dhe të bardhë parandalon ngatërrimin e telave.   5. Sistemi kundër rënies për të zbuluar shkallët për të shmangur rënien.   6. Pastrimi një herë zgjat 100-120 minuta për të përfunduar një shtëpi me madhësi 170-220 metra katrorë.   7. Fuqia e rregullueshme e thithjes për të bërë një zhurmë më të ulët.     specifikimet:   Materiali: ABS,   Tensioni: 14.8V,   Fuqia: 28W,   Temperatura e funksionimit: -10 ℃ -45 ℃,   Tensioni / rryma e hyrjes: 24V / 0.6A,   Dimensioni: D32 * H7.8cm,   Pesha e njësisë: 2.8 kg,   Bateria: Bateria Li-ion 2600mAh.   Kapaciteti i pluhurit: 600ML Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 350ML     Farë ka në kuti?   Trupi kryesor X1   Stacioni i Karikimit X1   Kontrollori i largët X1 (Bateritë nuk përfshihen)   Adapter AC1   Rezervuari i ujit X1, Rag Stent X1, Rag Extra x1   Furça e pastrimit X1   Furçë shtesë X2   Filter shtesë HEPA X1   Manuali i përdoruesit x1

Home | About Us | Products | Demo Video | Recruitment | Contact Us


Email: admin@liectroux.de


LIECTROUX German Hotline:  +49 (335) 23386578

LIECTROUX Russian Hotline:  +7 (499) 3711108 

LIECTROUX American Hotline:  +1 6262421205


Lilin Group Websites in 40 Countries: http://www.robot-vacuum-cleaner.com.au


Lilin Group Website in Russia: http://www.robotvacuumcleaner.ru


LIECTROUX German Website:     http://www.liectroux.de
 
LIECTROUX French Website:      http://www.liectroux.fr
 
LIECTROUX Italian Website:         http://www.liectroux.it
 
LIECTROUX American Website:    http://www.liectroux.us
 
LIECTROUX Russian Website:     http://www.liectroux.ru
 
LIECTROUX Chinese Website:     http://www.liectroux.cn
 
 

LIECTROUX Tmall Website: http://liectroux.tmall.com

LIECTROUX JD Website:     http://liectroux.jd.com

LIECTROUX Aliexpress Official Store: http://www.aliexpress.com/store/800808

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/3006020

LIECTROUX Russian Discount Store: http://www.aliexpress.com/store/2796178

LIECTROUX English Discount Store:  http://www.aliexpress.com/store/2791190

Address: Birnbaumsmühle 65, 15234 Frankfurt/Oder,Germany

Copyright@ German Liectroux Robotics GmbH